Mental Training Center

Mental Training Center – Exploring Talents & Pushing Limits – Haal het maximale uit jezelf, je team en je talenten!

Mentale Kracht – Positieve Mindset – Thinking Different

Wij zijn regisseurs van groei, ontwikkeling en verandering. Wij vergoten het (zelf)vertrouwen van mensen, stimuleren de duurzame inzetbaarheid en verbeteren de samenwerking! Het ontwikkelen van mens & organisatie is ons vak, onze expertise en onze passie! Wij worden enthousiast als we zien dat mensen zich op positieve en duurzame wijze ontwikkelen en ze groeien zowel als persoon als in hun rol. Dat raakt ons iedere keer weer, het maakt ons blij en we zijn er oprecht trots op dat we aan dat ontwikkelproces hebben mogen bijdragen. Daarom doen wij de dingen die wij doen en met heel veel passie en plezier!

Het Mental Training Center staat voor de ontwikkeling van vernieuwend en succesvol leiderschap, grensverleggende teamtrainingen, persoonlijke ontwikkeling & groei en duurzame inzetbaarheid & vitaliteit. Kortom vernieuwende en effectieve strategieën voor duurzame verandering, ontwikkeling & groei met impact! Juist door mensen anders te leren kijken en denken (mindset), veranderen we het perspectief en creëren we nieuwe mogelijkheden!

Positieve Psychologie & Appreciative Inquiry

Wij werken vanuit een positief, uitdagend en waarderend perspectief, waarbij wij gebruik maken van behaalde successen en de aanwezige talenten. Wij wisselen ‘lerend ervaren’ af met waarderende opdrachten, FeedForward en grensverleggende activiteiten. Ervaring leert dat deze combinatie ieders ontwikkelproces actief stimuleert, waardoor het effect groter is. Onze waarderende en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen sneller in hun kracht staan. Hierdoor creëren we vertrouwen, verbinding en realiseren we nieuwe successen!