Pers

PERSBERICHT (19 juni 2017)

 

De Excellent Leadership Awards 2018 – Succesvolle leiders inspireren!

Ridderkerk – Vanaf 19 juni 2017 kunnen medewerkers hun leidinggevende inschrijven voor de Excellent Leadership Awards 2018. De verkiezing van de meest succesvolle en gewaardeerde leiders die werken op basis van vertrouwen, verbinden en waarderen.

Op 16 november 2017 organiseert het Mental Training Center de dag van excellent leiderschap oftewel de Excellent Leadership Experience! Op die dag spreken leiders vanuit het bedrijfsleven, defensie en sport over hun successen in leiderschap. Het doel is bijdragen aan vernieuwend & succesvol leiderschap en het creëren van organisaties, waar het prettig en inspirerend werken is. Na de opening door professor Positieve Psychologie Jan Walburg, spreken onder andere Generaal b.d. Van Uhm, sportcoach Marc Lammers en ondernemer Allard Droste.

Om vernieuwend en succesvol leiderschap nog meer kracht bij te zetten organiseert het Mental Training Center op deze dag ook de Excellent Leadership Awards 2018. Organisaties kunnen de excellente leiders die nu nog onopgemerkt binnen hun organisatie rondlopen, eren en waarderen door ze voor te dragen als Excellent Leader. Hiermee wordt met elkaar meer aandacht voor vernieuwend en succesvol leiderschap gecreëerd.

Het selectieproces ligt in handen van de Excellent Leadership nominatiecommissie.

Achtergrond

Niet op zoek naar de verschillen, maar juist naar de verbinding!

Er wordt steeds meer gesproken over oud- en nieuw leiderschap. In plaats van afzetten tegen het oude wil het Mental Training Center juist verbinden en vooral investeren in vernieuwend en succesvol leiderschap dat is gebaseerd op vertrouwen, verbinden en waarderen. Hoe mooi is het als je vanuit de diversiteit in succesvol leiderschap verbinding kan creëren, kan samenwerken vanuit kracht en elkaar kan versterken.

Vanuit onze trainingen en programma’s ervaren wij telkens weer dat de meeste mensen en organisaties het leuk vinden om hun successen te delen met anderen. Successen maken immers blij, creëren enthousiasme, geven vertrouwen en inspireren ons en anderen om opnieuw successen te behalen. Op dat principe is ook de Excellent Leadership Experience gebaseerd.

Ook worden leidinggevenden verschillend voorbereid op het geven van leiding, waarbij de context van de organisatie veelal een bepalende rol speelt. Militaire leiders worden bijvoorbeeld zeer intensief getraind in leiderschap voordat ze daadwerkelijk in de praktijk gaan leiden. In de civiele markt wordt leiderschap vormgegeven door middel van Management Development programma’s. Hoe kunnen we de successen in leiderschapsontwikkeling vanuit de diverse werelden met elkaar verbinden en optimaliseren?

Leiderschap vanuit vertrouwen leidt vanuit onze visie tot meer succes en geluk binnen organisaties, waardoor we de maximale potentie van mensen aanboren en verzilveren.

Mental Training Center

Het Mental Training Center organiseert de Excellent Leadership Experience en de Excellent Leadership Awards. Wij staan voor ontwikkeling van vernieuwend en succesvol leiderschap, grensverleggende teamtrainingen en persoonlijke ontwikkeling & groei. Het is onze missie om het beste uit mensen en hun talenten te halen en bij te dragen aan een betere wereld!

Wij zetten onze talenten en ervaringen ook in voor het maatschappelijk belang, vandaar dat wij de Mental Training Center Foundation hebben opgericht.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Excellent Leadership Awards of het maken van interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Ruud de Smit

Directeur Mental Training Center

W:          www.excellentleadershipexperience.com / www.mentaltrainingcenter.com

E:            rdesmit@mentaltrainingcenter.com

T:            +(31)626102601